ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ζητήσει Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ»

Το συμβόλαιο του Γ.Κλοπ με τη Λίβερπουλ εκπνέει το 2026

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ζητήσει Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ»

Το συμβόλαιο του Γίργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ λήγει το 2026.

Ο Γερμανός τεχνικός από το 2015 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να επαναφέρει στο σύλλογο τη χαμένη αίγλη του.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Champions League και το γεγονός ότι με εκείνον στο τιμόνι οι «reds» έχουν παίξει τρεις τελικούς στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο καταμαρτυρούν ότι ο Κλοπ είναι ο άνθρωπος που θα μπει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Τίποτα δεν δείχνει ότι θα φύγει από το Μέρσισαϊντ, αλλά η El Nacional υποστηρίζει ότι έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα έχει ζητήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ αλλά και να γίνει μια ακόμα προσπάθεια για τον Κιλιάν Μπαπέ. Το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα μένει να φανεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.