ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κι όμως συνέβη: Ομάδα στη Μοζαμβίκη μπήκε στο γήπεδο πηδώντας τον τοίχο υπό τον φόβο μαύρης μαγείας

Ποδοσφαιριστές ομάδας της Μοζαμβίκης σκαρφάλωσαν στον οροφή του μικρού λεωφορείου που τους μετέφερε για να πηδήξουν στον τοίχο του γηπέδου

Κι όμως συνέβη: Ομάδα στη Μοζαμβίκη μπήκε στο γήπεδο πηδώντας τον τοίχο υπό τον φόβο μαύρης μαγείας

Βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους παίκτες της Toros Negros ομάδας της Μοζαμβίκης να μπαίνουν με τον πιο παράδοξο τρόπο στο στάδιο Ferroviário de Nampula, πηδώντας τον τοίχο, φοβούμενοι τη μαύρη μαγεία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν το πούλμαν που τους μετέφερε επρόκειτο να μπει στον περιβάλλοντα χώρου του σταδίου, ο οδηγός κάτι παρατήρησε ο οδηγός. Μαύρη μαγεία, σκέφτηκε, και σταμάτησε αμέσως. Αφού ειδοποίησε την ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας, Chamboco, δεν δίστασε και διέταξε όλους να βγουν από το όχημα.

Τελικώς όλοι οι ποδοσφαιριστές πήδηξαν τον τοίχο του γηπέδου για να αποφύγουν να περάσουν από την κεντρική είσοδο που… είχε μαγεία. Η στρατηγική του Chamboco απέδωσε καρπούς αφού οι «Μαύροι Ταύροι» επικράτησε 2-0 των γηπεδούχων και βρίσκονται επτά πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.