ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλήρωση Euro 2024: «Έκλεψε» την παράσταση με το εντυπωσιακό της φόρεμα η Γερμανίδα παρουσιάστρια

Η Έστερ Ζέντλατζεκ είναι πρώην του τερματοφύλακα Τραπ

Κλήρωση Euro 2024: «Έκλεψε» την παράσταση με το εντυπωσιακό της φόρεμα η Γερμανίδα παρουσιάστρια

Την παράσταση έκλεψε η Γερμανίδα παρουσιάστρια Έστερ Ζέντλατζεκ κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για τους ομίλους του Euro 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο. 

Η Γερμανίδα δημοσιογράφος παρουσίασε μαζί με τον Πέδρο Πίντο την κλήρωση και εντυπωσίασε με το υπέροχο και… αποκαλυπτικό φόρεμα της. Η Έστερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στη Γερμανία και έχει συνδέσει το όνομα της με το ποδόσφαιρο στη χώρα της.

Είναι το πρόσωπο της Bundesliga, το 2022 μαζί με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ σχολίασε το Μουντιάλ του Κατάρ ενώ έχει δουλέψει και στο Sky Sports. Στα 38 της χρόνια η Έστερ έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με επιχειρηματία και ζει μόνιμα στο Μόναχο.

Είναι κόρη του Γερμανού ηθοποιού Sven Martinek, τον οποίο γνώρισε στα 16 της χρόνια, και έχει έξι ετεροθαλή αδέλφια. ‘Εχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά και πολιτικές επιστήμες.

Έχει ασχοληθεί και με ρεπορτάζ στίβου ενώ συμμετείχε και στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 21. Υποστηρίζει την Χέρτα.

Η Έστερ το 2013 για δέκα μήνες υπήρξε ζευγάρι με τον Κέβιν Τραπ. Εκείνη ήταν 28 και ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ και πρώην της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν 23. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και την είχαν δημοσιοποιήσει στη Bild.

Έξι χρόνια αργότερα εκείνη παντρεύτηκε ενώ το 2018 ο Τραπ αρραβωνιάστηκε με το μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.