ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κωνσταντινούπολη: Βρέθηκε σώος ο πατέρας του Ε.Μαρέσκα – Αγνοείτο με το που τελείωσε ο τελικός του Champions League

Ο Μαρέσκα είναι πρώην παίκτης της Σεβίλλης και νυν βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα

Κωνσταντινούπολη: Βρέθηκε σώος ο πατέρας του Ε.Μαρέσκα – Αγνοείτο με το που τελείωσε ο τελικός του Champions League

Με τη βοήθεια της τουρκικής αστυνομίας εντοπίστηκε στην Κωνσταντινούπολη τελικά σώος ο πατέρας του Έντσο Μαρέσκα.

Ο πατέρας του Μαρέσκα, είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, αλλά στην έξοδο από το γήπεδο, χάθηκε με τους ανθρώπους που ήταν μαζί του και έκτοτε αγνοείτο.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης και για λίγο του Ολυμπιακού και νυν βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στους “Πολίτες” τον αναζήτησε και στην αστυνομία, η οποία με τη χρήση των καμερών του γηπέδου, κατάφερε να τον βρει και μάλιστα υγιή.


«Ο πατέρας του Έντσο βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Στο τέλος έμεινε μόνο ο φόβος», αναφέρει η Gazzetta dello Sport σε σχετική δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.