ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τον Λιονέλ Μέσι αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο άσος της Αλ Νασρ, ρωτήθηκε για τον Μέσι στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τον Λιονέλ Μέσι αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη του μίλησε στη σχέση σεβασμού και εκτίμησης που έχει προς τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα μίσος.

Κριστιάνο Ρονάλντο-Λιονέλ Μέσι. Το τεράστιο δίπολο του ποδοσφαίρου εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός που έβαλαν τους φιλάθλους να… διαλέγουν στρατόπεδο.

Ο άσος της Αλ Νασρ, ρωτήθηκε για τον Μέσι στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας.

Τα λόγια του ήταν μέχρι και συγκινητικά. Δίχως άλλο έμοιαζαν αληθινά. Από έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή στη δύση της καριέρας του, ο οποίος με το δικό του τρόπο έβγαλε το καπέλο στον «εχθρό» που του έδωσε το επίπεδο ανταγωνισμού, το οποίο τον έφτασε στα άκρα και τον βελτίωνε διαρκώς.

Χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο δήλωσε:

«Είναι ένα ιστορικό ορόσημο. Για μένα, οι αριθμοί που πέτυχα ήταν σπουδαίοι. Αλλά θέλω περισσότερα. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν, τις ομάδες μου και την Εθνική. Μίσος;

Δεν βλέπω τέτοια πράγματα, η αντιπαλότητα έχει φύγει. Ήταν καλό, άρεσε στους θεατές.

Όποιος συμπαθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται να μισεί τον Μέσι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλοί, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτός κάνει τον δρόμο του, εγώ τον δικό μου.

Τα πήγε καλά, απ’ ό,τι έχω δει. Η κληρονομιά συνεχίζεται, τον ανταγωνισμό δεν το βλέπω έτσι. Το έχω ήδη πει, μοιραστήκαμε τη σκηνή για 15 χρόνια και καταλήξαμε να είμαστε, δεν λέω φίλοι, αλλά είμαστε επαγγελματίες συνάδελφοι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Εν συνεχεία μίλησε για την κριτική που ασκείται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας:

«Είναι φυσιολογικό να κριτικάρεις, ποιο πρωτάθλημα δεν δέχεται κριτική; Πού δεν υπάρχουν προβλήματα και διαμάχες; Υπάρχουν παντού. Ισπανία, Πορτογαλία.

Ήξερα ήδη, λέω συνέχεια, σ’ όλους όσους νόμιζαν ότι ήμουν τρελός, ότι δεν είμαι τόσο τρελός.

Είναι φυσιολογικό να παίζεις στο αραβικό πρωτάθλημα.

Ως παίκτης της Αλ Νασρ, ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε, είναι προνόμιο να αλλάζεις την κουλτούρα και το ποδόσφαιρο μιας χώρας, να έχεις μεγάλα αστέρια και με κάνει περήφανο.

Ήμουν ο πρωτοπόρος και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι πάντα, ώστε να είμαι κορυφαίος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.