ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιούις Χάμιλτον: Θα είναι το νέο «αφεντικό» της Τσέλσι;

Επιβεβαίωσε τις φήμες

Λιούις Χάμιλτον: Θα είναι το νέο «αφεντικό» της Τσέλσι;

Πλέον δεν είναι απλές φήμες. Ο Λιούις Χάμιλτον επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τη συμμετοχή του σε μια από τις κοινοπραξίες που υπέβαλαν πρόταση αγοράς της Τσέλσι.

«Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί, παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στο διάστημα 5-6 υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου υποστήριζε την Τσέλσι. Γενικά, πάντως, είμαι λάτρης των σπορ και αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία» είπε ο οδηγός της Mercedes, επιβεβαιώνοντας επίσης τη συμμετοχή της Σερένα Ουίλιαμς:

«Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό αρκετές φορές, έχουμε μια πολύ στενή σχέση, είναι αθλήτρια και μια εκπληκτική γυναίκα. Με ρώτησε τι νόμιζα και της είπα ότι ήθελα να ασχοληθώ και αποφάσισε να συμμετάσχει και εκείνη. Όταν άκουσα αυτήν την ευκαιρία είπα ουάου και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ» πρόσθεσε.

Μόλις χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε επενδύσει 10 εκατομμύρια λίρες στην κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, ενώ το ίδιο ποσό πλήρωσε και η αμερικανίδα τενίστρια.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχασε χρόνο πειράζοντας τον αντίπαλό του: «Υποστηρίζω την PSV Αϊντχόφεν, δε θα ονειρευόμουν ποτέ να αγοράσω τον Άγιαξ» είπε ο Ολλανδός στο Sky Sports.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και αν αγόραζα μια ομάδα, θα ήθελα να έχω πλειοψηφία για να έχω την εξουσία λήψης αποφάσεων, όχι μικρό ποσοστό. Και μετά, σκέφτηκα, υποστηρίζεις την Άρσεναλ και θέλεις να αγοράσεις την Τσέλσι; Εντάξει, ο κόσμος κάνει τα χρήματά του ό,τι θέλει» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.