ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίβερπουλ: Το πούλμαν της παραβίασε κόκκινο για να φτάσει έγκαιρα στον αγώνα και ο οδηγός έφαγε πρόστιμο σχεδόν 10.000 ευρώ

Η αποστολή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο λόγω αυξημένης κίνησης στο Λονδίνο

Λίβερπουλ: Το πούλμαν της παραβίασε κόκκινο για να φτάσει έγκαιρα στον αγώνα και ο οδηγός έφαγε πρόστιμο σχεδόν 10.000 ευρώ

Η Λίβερπουλ έφτασε μόλις μία ώρα πριν τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Άρσεναλ στο Emirates, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο οδηγός του πούλμαν μάλιστα, προκειμένου να φτάσει στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα η ομάδα του Κλοπ, παραβίασε και ένα κόκκινο στη διάρκεια της διαδρομής.

Η παράβαση εντοπίστηκε από τις κάμερες και έτσι επιβλήθηκε στον οδηγό πρόστιμο 9.312 ευρώ, ενώ μάλιστα του αφαιρέθηκαν και δύο βαθμοί από το δίπλωμά του.

Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 3ου γύρου του FA Cup κόντρα στην Άρσεναλ, επικρατώντας με σκορ 2-0.

Δείτε το:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.