ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου: Αυτό είναι το γούρι του Έλληνα πρωταθλητή – «Θα καταφέρω να κάνω το ρεκόρ του Λούη»

Ο 24χρονος άλτης έχει τα γούρια του αλλά και τις προλήψεις του

Μ.Τεντόγλου: Αυτό είναι το γούρι του Έλληνα πρωταθλητή – «Θα καταφέρω να κάνω το ρεκόρ του Λούη»

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι του αλλά και τι ακριβώς κάνει πριν από τους αγώνες μεταλλίου.

«Πριν τους αγώνες δεν βγαίνω από το δωμάτιο, που αρέσει να κάθομαι μόνος μου. Όταν είναι αγώνας μεταλλίου, δε θέλω να έχω επικοινωνία με τίποτα και με κανέναν», θα πει αρχικά ο Τεντόγλου στο segas.gr και θα αποκαλύψει και το γούρι του: «Γούρι έχω ένα βραχιόλι που φοράω στο πόδι κι έχει και καμπανάκια και τα ακούω.

Την προηγούμενη ημέρα του αγώνα συνήθως κάνουμε την τόνωση μας με τον προπονητή μου και μετά απλά σκέφτομαι τον αγώνα μου, σκέφτομαι τα άλματα μου, αλλά και αυτά του Πεντρόσο. Μπορεί να κάτσω μισή ώρα και να δω τα άλματά του 100 φορές, τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχει τέλεια τεχνική».

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε και για τον επόμενο στόχο του: «Στον προχθεσινό τελικό κανονικά μετά το δεύτερο άλμα που ήταν 8,55 μ., ο Πομάσκι θα μου έλεγε σταμάτα. Δεν υπήρχε κάποιος να κάνει 8,60 μέτρα για να με νικήσει. Του είπα πάμε για ρεκόρ Ευρώπης τώρα, τρελάθηκε αυτός, μου είπε πάμε, πάμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντα βρίσκω κίνητρο για να συνεχίζω. Τώρα ο στόχος ήταν να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ και να κατακτήσω το χρυσό. Στον ανοιχτό θα κυνηγήσω δύο μετάλλια και το πανελλήνιο ρεκόρ. Το ρεκόρ ανδρών γράφει ακόμη Τσάτουμας. Πρέπει να το πάρω. Αν βρω καλές συνθήκες πιστεύω θα καταφέρω να κάνω φέτος το ρεκόρ του Λούη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.