ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάουρο Ικάρντι για την Γουάντα Νάρα: Την χαρακτήρισε «τοξική» και δημοσιοποίησε μηνύματά της

Το θέμα αναμένεται να έχει διάφορα επεισόδια - Η Γουάντα είναι και μάνατζέρ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν

Μάουρο Ικάρντι για την Γουάντα Νάρα: Την χαρακτήρισε «τοξική» και δημοσιοποίησε μηνύματά της

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό με τον Μάουρο Ικάρντι και τα αργεντίνικα ΜΜΕ αναφέρουν ήδη πως το νέο της φλερτ είναι παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει τώρα το πρώτο «σχόλιο» μετά την ανακοίνωση της πρώην (;) συζύγου του, χαρακτηρίζοντάς την «τοξική» και ανεβάζοντας στα social media μηνύματα που του έστειλε.

Το τι ακριβώς γίνεται ανάμεσα στους δύο δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά, αφού κι άλλες φορές τους προηγούμενους μήνες υποτίθεται ότι χώριζαν αλλά τελικά παρέμεναν μαζί. Τώρα, όμως, στην Αργεντινή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει γυρισμός, έχοντας ήδη αρχίσει να ασχολούνται με τον νέο σύντροφο της Νάρα.

Το θέμα, πάντως, αναμένεται να έχει διάφορα επεισόδια, όπως έδειξε και η κίνηση του Ικάρντι να ανεβάσει στο Instagram μηνύματα που του έστειλε η Γουάντα, η οποία είναι και μάνατζέρ του παράλληλα, ρωτώντας τον πού είναι και τι κάνει, με τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει «τοξική» και να ρωτάει τους ακόλουθους του για το αν θα πρέπει να απαντήσει ή όχι στις κλήσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.