ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν: Μ.Ικάρντι και Γ.Νάρα είναι και πάλι ζευγάρι (φωτό)

Η Νάρα και ο Ικάρντι πέρασαν όμορφες στιγμές στις Μαλδίβες και όπως φαίνεται είναι και πάλι μαζί

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν: Μ.Ικάρντι και Γ.Νάρα είναι και πάλι ζευγάρι (φωτό)

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Μάουρο Ικάρνρτι και η Γουάντα Νάρα. Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά και το μοντέλο και μητέρα των δύο κοριτσιών του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και πάλι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι από το καλοκαίρι και έπειτα η σχέση τους δοκιμάστηκε πολύ και χώρισαν.

Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής, συμμετείχε σε video clip του L-Gante στην οποία ήταν γυμνή μαζί του στο κρεβάτι και της χρέωσαν σχέση με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα.

Ο Μάουρο Ικάρντι που παίζει δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατά ήρθε κοντά με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν για να ξεχάσει την Γουάντα αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δύο τους με αφορμή τη διακοπή των αγώνων για το Μουντιάλ ταξίδεψαν μαζί στις Μαλδίβες. Εκεί έβγαλαν πολλές κοινές φωτογραφίες και έδειξαν ότι είναι ξανά μαζί. Αυτό πιστοποιεί και ένα μήνυμα που στάλθηκε από τον έναν στον άλλο στο WhatsApp.

«Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Αργεντινή επιχειρηματίας στο μήνυμα που έστειλε στον Ικάρντι και το οποίο έκλεισε επίσης με το emoji ενός μωρού προσώπου, που εκτόξευσε τις φήμες εγκυμοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.