ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Μέσα στα μέλια» Μπαντόσα και Τσιτσιπάς: Πήρε τον πρώτο του τίτλο για το 2023… και το έκανε θέμα!

Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε στον τελικό του τουρνουά του Λος Κάμπος τον Άλεξ Ντε Μινόρ

«Μέσα στα μέλια» Μπαντόσα και Τσιτσιπάς: Πήρε τον πρώτο του τίτλο για το 2023… και το έκανε θέμα!

«Μέσα στα μέλια» είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία μετά την κατάκτηση του πρώτου του τρόπαιου για το 2023 και τον δέκατο τίτλο της καριέρας του, έκανε μια ανάρτηση… αγάπης στο Instagram.

Να υπενθυμιστεί πως ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε στον τελικό του τουρνουά του Λος Κάμπος τον Άλεξ Ντε Μινόρ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) μέσα σε 1 ώρα και 27′, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο τένις, και σήκωσε ψηλά στον ουρανό την κούπα.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στα Instagram Stories η 25χρονη τενίστρια ανέβασε μία φωτογραφία του, τον έκανε ταγκ και πρόσθεσε το emoji με το τρόπαιο και μία καρδούλα.

Η ανάρτησή της:

«Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή El Larguero, η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σταθερή και δυνατή σύνδεση.

«Είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Όσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, της τέθηκε το δίλημμα, αν σε ένα υποθετικό αγώνα θα υποστήριζε τη νυν σχέση της (Στέφανο Τσιτσιπά) ή τον πρώην της (Κάρλος Αλκαράθ). Τότε, εκείνη απάντησε: «Μη με βάζετε σ’ αυτήν τη διαδικασία. Νομίζω ότι θα ακολουθήσω την καρδιά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.