ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Η «καυτή» σύντροφος του Ντάνι Άλβες προκαλεί «σεισμό» στο Κατάρ

Η Ισπανίδα Τζοάνα Σανθ υποστηρίζει με πάθος την εθνική Βραζιλίας στην οποία αγωνίζεται ο αγαπημένος της

Μουντιάλ 2022: Η «καυτή» σύντροφος του Ντάνι Άλβες προκαλεί «σεισμό» στο Κατάρ

Η Βραζιλία ξεκίνησε τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με νίκη απέναντι στη Σερβία αλλά ο Ντάνι Άλβες δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής της Πούμας, που έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Σεβίλλη συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για να βοηθήσει με την εμπειρία του αμυντικά και περιμένει την ευκαιρία του να παίξει στο 3ο του Μουντιάλ.

Μαζί με τον Ντάνι Άλβες ταξίδεψε στο Κατάρ και η σύντροφός του. Η Τζοάνα Σανθ εμφανίστηκε στην εξέδρα στον αγώνα με την Σερβία με φανέλα της εθνικής Βραζιλίας φυσικά με το όνομα και το νούμερο του Άλβες.

Αν και Ισπανίδα υποστηρίζει φυσικά την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και σε κάθε της εμφάνιση αναστατώνει τους πάντες στο Κατάρ.

joana_2
joanna_1

Η 29χρονη Σανθ που είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τον Άλβες είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να δηλώσει πως εκείνος εκτός από πρωταθλητής στα γήπεδα είναι και πρωταθλητής στο κρεβάτι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2015 στη Βαρκελώνη και παντρεύτηκε το 2016 στην Ίμπιζα. Εκείνη σούπερ μόντελ που έχει δουλέψει για πολλά πρακτορεία και έχει διαφημίσει μεγάλα brands και εκείνος σπουδαίος μπακ μέλος της μεγάλης Βραζιλίας.

Η Σανθ που σπούδασε ψυχολογία έχει κερδίσει τόσα χρόνια τον κόσμο της μόδας αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει αγγελάκι της Victoria Secret.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καριέρα της Τζοάνα που γεννήθηκε στα Κανάρια Νησιά, στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε το 2007 όταν κέρδισε στον διαγωνισμό Supermodel of the World, με τη δημοτικότητα της να εκτοξεύεται στα ύψη με τη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας Cibeles στη Μαδρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.