«Εγκεφαλικό» στο Μουντιάλ του ισλαμικού Κατάρ προκάλεσε «καυτή» Κροάτισσα οπαδός: Θέλουν να την συλλάβουν λόγω… στρινγκ!

Η πρώην Mις Κροατία έχει εξοργίσει τους ντόπιους με τα αποκαλυπτικά της ρούχα

«Εγκεφαλικό» στο Μουντιάλ του ισλαμικού Κατάρ προκάλεσε «καυτή» Κροάτισσα οπαδός: Θέλουν να την συλλάβουν λόγω… στρινγκ!

Ενδιαφέρον μάλλον όχι ποδοσφαιρικό είχε ο αγώνας Κροατίας – Μαρόκο, στο Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ. Και μπορεί το σκορ να έληξε με 0-0 και αρκετοί φίλαθλοι να έχασαν το ενδιαφέρον τους κάποιες στιγμές, ωστόσο υπήρξε ένα γεγονός που ένωσε όλες τις πλευρές και έκανε τους θεατές να στρέψουν τα βλέμματά τους στην κερκίδα.

Η παρουσία της πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll στο γήπεδο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτό επειδή σε μια χρονιά που οι απαγορεύσεις όσον αφορά στην ενδυμασία είναι πολύ αυστηρές, το μοντέλο αποφάσισε να σκανδαλίσει τα χρηστά ήθη και να κάνει εμφανίσεις που δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν ακόμη και στα μπουντρούμια.

Η Ivana Knol αποφάσισε να δείξει το υψηλό της φρόνημα και τον ισχυρό πατριωτισμό της παρά τους αυστηρούς κανόνες. Και μάλλον τα κατάφερε, καθώς εμφανίστηκε στο Κατάρ με ένα μαγιό G-string που όχι μόνο απαγορεύεται να το φοράς, αλλά μάλλον και να το έχεις.

Βέβαια το συγκεκριμένο κράτος, το οποίο επέλεξε να διοργανώσει το Μουντιάλ στο εδαφός του, μια διοργάνωση που όπως και να το δει κανείς έχει ως βάση πολυπολιτισμικά στοιχεία και προϋπόθεση την ελευθερία έκφρασης, θα έπρεπε να είναι συμφιλιωμένο τουλάχιστον με την ιδέα τέτοιων συμβάντων. Δεν υπάρχει θέμα «σεβασμού και κουλτούρας» σε τέτοιες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, αφού το μόνο επόμενο είναι πως ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται εκεί θα εκφραστεί ελεύθερα, ή θα φερθεί όπως φέρεται και στη χώρα από όπου προέρχεται τέλος πάντων.

Εμφανίστηκε στο γήπεδο με… κουκούλα και βαθύ ντεκολτέ

Ελαφρώς πιο σεμνή, δηλαδή χωρίς μαγιό αλλά με ρούχα ήταν και η εμφάνισή της προς το στάδιο Al-Bayat. Το μοντέλο φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα. Ωστόσο μάλλον ούτε αυτό την προστατεύει, καθώς ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Ωστόσο οι προειδοποιήσεις ήταν σαφείς. «Οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό» προειδοποίησε η τουριστική αρχή του Κατάρ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται», είχε ξεκαθαρίσει.

Το μοντέλο όχι μόνο τράβηξε τα μάτια των φιλάθλων, αλλά θέλησε να γίνει αντιληπτή και από την FIFA, που φρόντισε να την ενημερώσει επισημαίνοντάς την στις αναρτήσεις της.

Οι αναρτήσεις της προκάλεσαν και τους χρήστες. «Ναι, αστυνομία του Κατάρ» έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας» έγραψε ένας άλλος. Οι χρήστες της λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή, καθώς δεν σεβάστηκε την κουλούρα άλλων χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.