ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Οι τρεις κανόνες που έχει βάλει στον Νεϊμάρ όταν την… απατάει!

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και η Βραζιλιάνα influencer είναι μεν μαζί αλλά ζουν χώρια

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Οι τρεις κανόνες που έχει βάλει στον Νεϊμάρ όταν την… απατάει!

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι είναι η επίσημη αγαπημένη του Νεϊμάρ και η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα τον κάνει πατέρα για δεύτερη φορά στη ζωή του. 

Ωστόσο η σχέση του δεν είναι «συνηθισμένη» και η καλλονή του έχει βάλει τρεις κανόνες για όταν την… απατά Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες; «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία.

Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media με τη νέα κοπέλα.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και η Βραζιλιάνα influencer είναι μεν μαζί αλλά ζουν χώρια. Πριν από λίγες ημέρες εκείνη έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της και εκείνος ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και για να δει τους Miami Heat.

Δεν είναι ένα κανονικό ζευγάρι και τα ΜΜΕ στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Νεϊμάρ δεν της είναι πιστός και η ίδια το επιτρέπει.

Όπως γράφουν ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου και μετά από αυτό η 29χρονη του έβαλε κανόνες στην απιστία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.