ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μ.Μεντί: «Με βίαζε και εγώ τον παρακαλούσα να πάω σπίτι»

Μία 24χρονη περιέγραψε στο δικαστήριο τι έζησε στα χέρια του Γάλλου

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μ.Μεντί: «Με βίαζε και εγώ τον παρακαλούσα να πάω σπίτι»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από τη δράση του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμίν Μεντί. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας μίλησε ένα από τα φερόμενα θυμάτά του περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησε στην έπαυλη του Γάλλου αμυντικού.

Σύμφωνα με την 24χρονη ο Μεντί την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, ενώ για να μπει σε αυτό χρησιμοποίησε μία οθόνη αφής η οποία τον αναγνώριζε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Όπως λέει η ίδια προτού την βιάσει τον παρακάλεσε να την αφήσει να πάει σπίτι της ενώ πρόσθεσε ότι τον ακολούθησε καθώς της είχε αρπάξει από τα χέρια το κινητό της τηλέφωνο.

«Μου πήρε το κινητό από τα χέρια και τον ακολούθησα διασχίζοντας δύο σκάλες έτσι ώστε να του το πάρω πίσω. Του έλεγα ότι είναι δικό μου και ότι ήθελα να μου το επιστρέψει. Ο μόνος λόγος που τον ακολούθησα ήταν για να πάρω πίσω το κινητό μου. Του είπα ότι ήθελα να πάω σπίτι μου και όχι να κάνω σεξ μαζί του. Εκείνος κοιτούσε προσωπικές μου φωτογραφίες και έλεγε ότι του αρέσει το στήθος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη η 24χρονη πρόσθεσε πως ο Μεντί ενώ την βίαζε καυχιόταν ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες. Στη συνέχεια μίλησε λεπτομέρειες για το υπνοδωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού. Όπως είπε ήταν επενδυμένο με ξύλο, είχε ιδιωτικό μπάνιο και ένα μεγάλο κρεβάτι με μαξιλάρια Versace.

Ακολούθως αναφέρθηκε στα ρούχα που φορούσε ο Μεντί λέγοντας ότι ήταν ντυμένος με ένα σοκολατί παντελόνι και στο λαιμό του φορούσε τρεις διαμαντένιες αλυσίδες.

Όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη μετά τον βιασμό η γυναίκα αποκρίθηκε πως «με αναστατώνει το πόσες φορές είπα όχι. Αμέσως μετά ένιωθα απολιθωμένη». «Ήθελα απλώς να μείνω ήρεμη, να βγω έξω και να μην προκαλέσω σκηνή. Απλώς φόρεσα τα ρούχα μου και βγήκα έξω», συμπλήρωσε.

Ο βιασμός της 24χρονης φέρεται να σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 όταν η κοπέλα συνάντησε τον Μεντί και κάποιους φίλους του σε ένα εστιατόριο στο Alderely Edge και στη συνέχεια προσκλήθηκε σε ένα πάρτι.

Όπως σημείωσε η κοπέλα καθόταν κοντά στην πισίνα και έστελνε μηνύματα στο Snapchat όταν ο Μεντί την πλησίασε και της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Παράλληλα αποκάλυψε ότι μία φορά στο δωμάτιο της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της. «Μου είπε ότι ήθελε απλά να με κοιτάξει. Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με αγγίξει και ότι απλά ήθελε να δει το στήθος μου. Μάλιστα μου υποσχέθηκε ότι θέλει απλά να με κοιτάξει και μου είπε ότι δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να βγω από το δωμάτιο».

Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι

Ακολούθως αποκάλυψε ότι έβγαλε απρόθυμα τα ρούχα της καθώς ήθελε να πάρει πίσω το τηλέφωνό της και να πάει στο σπίτι της. Όπως είπε έμεινε όρθια φορώντας μόνο ένα εσώρουχο. Στη συνέχεια ο Γάλλος αμυντικός πέταξε το κινητό στο κρεβάτι και καθώς εκείνη έσκυψε για να το πιάσει ο Μεντί την άρπαξε και την έσπρωξε στο κρεβάτι.

«Ήρθε πίσω μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι. Έτσι ήμουν στα τέσσερα. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του. Μου είπε ότι δεν θα με άγγιζε και ότι ήθελε να με νιώσει. Εγώ του απαντούσα ότι δεν ήθελα να κάνουμε σεξ».

Αμέσως μετά περιέγραψε τη στιγμή που ο Μεντί την βίασε. «Μετακίνησε το εσώρουχό μου στο πλάι και μου είπε ότι ήθελε να με νιώσει για ένα λεπτό. Εγώ αρνιόμουν και στη συνέχεια εισχώρησε μέσα μου ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν ήθελα.

Μετά μου ζήτησε να βάλω το πέος του στο στόμα μου. Το έβαλα αλλά προσπαθούσα να το τραβήξω μακριά. Τότε μου είπε ότι είμαι πολύ ντροπαλή και ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες».

Μίλησε για τον βιασμό στην αδερφή της και σε μία συνάδελφό της

Δύο πρόσωπα που έμαθαν για τον βιασμό της ήταν η αδερφή της και μία συνάδελφός της. Ακόμη πρόσθεσε πως απευθύνθηκε σε κέντρο κρίσης βιασμού καθώς είχε υποστεί ψυχικό τραύμα. Σύμφωνα με όσα είπε στον αστυνομικό που της πήρε κατάθεσε ο Μεντί αφού τη βίασε τρεις φορές της είπε ότι «μην το πεις σε κανέναν και μπορείς να έρχεσαι εδώ κάθε βράδυ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεντί βρίσκεται αντιμέτωπος με οκτώ κατηγορίες βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, που σχετίζονται με επτά νεαρές γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.