ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντάνι Άλβες: «Όχι» από τον εισαγγελέα στην αποφυλάκισή του

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε σήμερα στις 11:00

Ντάνι Άλβες: «Όχι» από τον εισαγγελέα στην αποφυλάκισή του

Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την συνέχιση της φυλάκισης του Ντάνι Άλβες, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας “O’ Globo”.

Στην πρότασή της επικαλείται τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Marca”, στην ακρόαση, η οποία γίνεται σήμερα (16/2) κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος, η υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες επέμεινε ότι έχει αρκετά πράγματα που τον «δένουν» στην Ισπανία, για να εγγυηθεί ότι δεν θα φύγει, εάν αφεθεί ελεύθερος. Επιπλέον, οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου αμφισβήτησαν ξανά την εκδοχή του θύματος.

Όμως, η εισαγγελία επιμένει ότι ο 39χρονος μπορεί να φύγει από τη χώρα με ιδιωτικό αεροπλάνο, εάν αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “El Periódico”, το δικαστήριο θα μελετήσει όχι μόνο εάν τα στοιχεία είναι επαρκή για να ενοχοποιηθεί ο Βραζιλιάνος, αλλά και αν υπάρχει κίνδυνος φυγής, λόγω της οικονομικής ικανότητάς του.

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε σήμερα στις 11:00, ενώ η τελική απόφαση για το εάν ο Ντάνι Άλβες θα παραμείνει προφυλακισμένος, θα αφεθεί ελεύθερος όσο διερευνάται η κατηγορία για βιασμό και αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη, θα αποφασιστεί σήμερα.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη και, μεταξύ των στοιχείων που βαραίνουν τον παίκτη, υπάρχει το αποτέλεσμα ενός τεστ DNA που αποδεικνύει το σπέρμα του αθλητή στα ρούχα του θύματος, καθώς και τα δακτυλικά αποτυπώματά του στο μπάνιο του χώρου.

Η πλευρά του, επίσης, έχει ήδη αναφέρει τέσσερις διαφορετικές εκδοχές για τα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα, ενώ το θύμα κράτησε την ίδια εκδοχή των γεγονότων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.