Ολυμπιακός: Στην Αθήνα έτοιμος να υπογράψει ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα έτοιμος να υπογράψει ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ

Στην Αθήνα έφτασε ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Νοτιοκορεάτης διεθνής μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια  θα μεταβεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση από τη Νότια Κορέα, ο Χουάνγκ δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. «Δεν είμαι πλέον τόσο νέος, έχω παραστάσεις και ελπίζω να αποδείξω τις δυνατότητές μου. Έχω την πίστη ότι την επόμενη χρονιά θα γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά ο Χουάνγκ.

Και συμπλήρωσε ότι «ήμουν επιφυλακτικός όσον αφορά την τελική μου απόφαση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Παράλληλα αποκάλυψε και τον άνθρωπο με τον οποίο μίλησε για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο φίλος που μιλάω περισσότερο είναι ο Κιμ Μιν Τζάε. Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του (με τη Φενέρμπαχτσε) που ήταν πολύ δύσκολο. Τον ρώτησα μετά τον αγώνα και μου είπε ότι πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει αρκετά γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου (σ.σ.: Καρεμπέ κ.ά.) και θα μπορέσω να δείξω τις δυνατότητές μου».

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζα στη Ρωσία. Είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα», είπε επίσης ο Χουάνγκ. «Ο γενικός διευθυντής μού είπε: “Δεν σε φέρνω για να παίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε παίρνω για την Ευρώπη”. Σκέφτηκα ότι θα έχω μια ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στο Europa League. Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη τη ρεβάνς στην Ευρώπη και θα πάω να τον παρακολουθήσω. Ανυπομονώ!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η συζήτηση που είχε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, ο οποίος είναι πλέον στην τεχνική ηγεσία της Σεούλ: «Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά ο προπονητής μού έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές με βάση τη δική του εμπειρία. Για παράδειγμα, το καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να ζήσω στην Αθήνα. Τώρα είναι στο χέρι μου να τα πάω καλά. Από την άλλη, αν δεν τα καταφέρω, δεν σημαίνει κάτι. Θέλω να δείξω πόσο έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.