ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Ταυτοποιήθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους»

Ολυμπιακός: Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Την ώρα που αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τιμωρία Ολυμπιακού για τη διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Super League 1, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα 21χρονο άνδρα, ο οποίος και εμφανίζεται να έριξε την κροτίδα στο σημείο που προθερμαίνονταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την τιμωρία των Πειραιωτών σε πρώτο βαθμό, από τα Πειθαρχικά Όργανα της Super League 1.

Με βάσει όσα αναφέρουν από την ΕΛ.ΑΣ., ο οπαδός “ταυτοποιήθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα”.

Ο 21χρονος εντοπίσθηκε μάλιστα, σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.