ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Ρατσκόφσκι: «Προμελετημένη πρόκληση στην Ελλάδα, το ηχητικό είναι κατασκευασμένο» λέει ο «μεθυσμένος» Πολωνός διαιτητής

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι, που είχε οριστεί στο ΑΕΚ-Άρης, έκανε καταγγελίες για πλεκτάνη σε βάρος του

Π.Ρατσκόφσκι: «Προμελετημένη πρόκληση στην Ελλάδα, το ηχητικό είναι κατασκευασμένο» λέει ο «μεθυσμένος» Πολωνός διαιτητής

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι μίλησε στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl και αναφέρθηκε στο ηχητικό από το συμβάν στο αεροδρόμιο της Αθήνας που είχε σαν αποτέλεσμα να μη σφυρίξει τελικά στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης και τόνισε πως είναι κατασκευασμένο.

Επανέλαβε όλα όσα έγιναν, σύμφωνα με τον ίδιο, στο αεροπλάνο και στο αεροδρόμιο και ανέφερε την εκδοχή του για τις συνομιλίες με τον Διαμαντόπουλο και τον Μπένετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι:

«Το ηχογραφημένο που βγήκε στην επιφάνεια είναι μία τεράστια παραπλάνηση για να αμαυρώσουν τη φήμη μου. Δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί είναι κατασκευασμένο. Ποιος όμως μπορεί να είναι ήρεμος και συγκρατημένος όταν κάποιος τον βρίζει, απειλεί την οικογένειά του, τον φτύνει στο πρόσωπο και τον σπρώχνει;

Όλα όσα έγιναν ήταν μια προμελετημένη πρόκληση. Όταν προσγειωθήκαμε και παίρναμε τις αποσκευές μας από πάνω από τις θέσεις μας, ξαφνικά μας επιτέθηκαν φραστικά δύο άνδρες. Μας έβριζαν, μας έλεγαν διεφθαρμένα γουρούνια και άλλα τέτοια. Μας έλεγαν “είμαστε Παναθηναϊκοί, ξέρουμε τι κάνατε στην Πόζναν και δεν θα διαιτητεύσετε αύριο στην Αθήνα. Θα σας καταστρέψουμε. Αύριο όλα θα είναι στα ΜΜΕ”.

Στην αρχή τα αντιμετώπισα ως μια ανόητη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου επιβάτη. Έγινε όμως και νέα απόπειρα εναντίον μου, όσο περίμενα έναν φίλο μου από την οικονομική θέση. Ένας άνδρας συνέχισε να με βρίζει και με έφτυσε στο πρόσωπο.

Μας άφησαν μόνους μας, κανείς δεν μας βοήθησε. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος διασφάλισε ότι δεν θα κάναμε καταγγελία στην αστυνομία και την επόμενη μέρα έγινε διαιτητής στον αγώνα. Ο αρχιδιαιτητής μάς ενημέρωσε ότι επειδή οι ομάδες συμφώνησαν να μην διαιτητεύσουμε εμείς τον αγώνα, μας βγάζει από το παιχνίδι.

Απάντησα πως μας κοροϊδεύουν. Πήγα να τηλεφωνήσω στον επικεφαλής διαιτησίας στην Πολωνία και όταν επέστρεψα ο Έλληνας επικεφαλής διαιτησίας είχε εξαφανιστεί. Δεν τον ξαναείδα. Την Κυριακή μετά από συζήτηση με τον επικεφαλής της διαιτησίας, έκανα αναφορά στην αστυνομία και ζήτησα να μου κάνουν αλκοτέστ και έκανα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν για συζητήσεις περί ελληνικού ποδοσφαίρου στο αεροπλάνο είπε: «Δεν έγινε καμιά κουβέντα στο αεροπλάνο, για την Λεχ Πόζναν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω καν το όνομά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.