ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Με απουσίες θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης – Μέσα ο Μπιλάλ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας συνολικά 4 απουσίες

Παναθηναϊκός: Με απουσίες θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης – Μέσα ο Μπιλάλ

Με στόχο το 7/7, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή το απόγευμα (19:30) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μόνο που και αυτή την φορά, όπως έχει γίνει σε όλους τους προηγούμενους εφετινούς αγώνες του «τριφυλλιού», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ήταν ο Σπόραρ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια την… σκυτάλη πήραν ο Τσέριν, ο Κώτσιρας και τελικά και ο Τρουιγιέ.

Οι τρεις τελευταίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο και έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο πρώτος έκανε θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.