ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η σύντροφος του έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια

Ο Ζαμπίδης και η σύζυγος του έμαθαν κατά τη γέννηση τα φύλα των παιδιών

Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η σύντροφος του έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφος του έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, χθες, το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός και ως «Iron Mike», πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και κρατώντας ήδη στην αγκαλιά του τα δυο του κοριτσάκια, συμπληρώθηκε η ευτυχία του αγαπημένου ζευγαριού. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφος του Μαρία, είχαν επιλέξει να μην μάθουν για τα φύλα των παιδιών του μέχρι αυτά να έρθουν στον κόσμο.

Ο Ζαμπίδης και η σύζυγος του έμαθαν κατά τη γέννηση τα φύλα των παιδιών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, το βράδυ της Κυριακής, οι δυο τους έζησαν την χαρούμενη έκπληξη κατά τη διάρκεια της γέννησης των δύο υγιέστατων μωρών. Το περίμεναν και οι δυο τους πως και πως, έχοντας επιλέξει να μην προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση του γεγονότος, μέχρι να έρθει η ώρα να καλωσορίσουν τα υγιέστατα κοριτσάκια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.