ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιλότος προς παίκτες της ΑΕΚ: «Νίκη για την Ελλάδα και για τον Μιχάλη – Είμαι γουρλής όποτε πετάμε μαζί νικάτε!»

Αφιέρωσαν τη νίκη στο δολοφονημένο οπαδό της ομάδας, Μ.Κατσουρή

Πιλότος προς παίκτες της ΑΕΚ: «Νίκη για την Ελλάδα και για τον Μιχάλη – Είμαι γουρλής όποτε πετάμε μαζί νικάτε!»

Ο πιλότος του αεροπλάνου, με το οποίο επέστρεφε η ομάδα του Αλμέιδα στην Ελλάδα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης για τη νίκη τους στην Κροατία, και μεταξύ άλλων τους τόνισε πως «είμαι γουρλής, όποτε πετάμε μαζί, νικάτε!».

Ειδικότερα, τους ανέφερε: «Συγχαρητήρια για την μεγάλη σας νίκη. Για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα, για τον Μιχάλη. Για όλους. Είμαι γουρλής, όποτε πετάμε μαζί, νικάτε!».

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η ΑΕΚ έκανε επιβλητικό διπλό με ανατροπή στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και επέστρεψε στην Ελλάδα με προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη στο δολοφονημένο οπαδό της ομάδας, Μιχάλη Κατσουρή, στον οποίο στάθηκε και ο πιλότος της πτήσης προς την Ελλάδα, στο μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.