ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παίκτη της Θέλτα για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Σάντι Μίνα κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παίκτη της Θέλτα για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Σάντι Μίνα, ποδοσφαιριστής της Θέλτα, που αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Ο 26χρονος επιθετικός βρέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου της Αλμερία στην Ισπανία, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει το θύμα, το περιστατικό έγινε τον Ιούλιο του 2017 στην Μοχάκαρ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τότε ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μία γυναίκα σ’ ένα τροχόσπιτο στο εν λόγω χωριό της επαρχίας της Αλμερία, που βρίσκεται στην Ανδαλουσία. Μάλιστα, ο παίκτης αντιμετώπιζε και την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Για τον λόγο αυτό, το περασμένο καλοκαίρι, ο Εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, όμως, το Δικαστήριο έκρινε αθώο τον Σάντι Μίνα για το εν λόγω αδίκημα. Αντίθετα, ο επιθετικός της Θέλτα κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και αποζημίωση 50.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.