ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκλητική Ντιναμό Κιέβου: Πανηγυρίζει τον αποκλεισμό του Άρη με τους ναζί του Αζόφ – «Αξιολύπητοι προβοκάτορες πίσω στην Ελλάδα»

«Είναι ήρωες της Ουκρανίας» - Η δωρεά 1,8 εκατ. δολαρίων του ισχυρού άνδρα του Άρη στο Κίεβο

Προκλητική Ντιναμό Κιέβου: Πανηγυρίζει τον αποκλεισμό του Άρη με τους ναζί του Αζόφ – «Αξιολύπητοι προβοκάτορες πίσω στην Ελλάδα»

Έντονο ήταν το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ντιναμό Κιέβου με τον Άρη, με τους Ουκρανούς να πανηγυρίζουν προκλητικά, ανεβάζοντας μάλιστα μέχρι και φωτογραφίες με το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ! 

Την αρχή την έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ουκρανικής ομάδας, οι οποίοι μετά τη νίκη τους επί του Άρη πανηγύρισαν προκλητικά, κάνοντας χειρονομίες μπροστά στους Έλληνες οπαδούς. Μάλιστα ο τερματοφύλακας της ουκρανικής ομάδας, Μπούστσαν, έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς των «κιτρίνων». 

Άμεση ήταν η επέμβαση των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αδιαφορία του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Ντιναμό, Λουτσέσκου, είπε ότι οι ενέργειες των παικτών του δεν ήταν σωστές και χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντίδραση του πορτιέρο της ομάδας, που έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Ωστόσο οι Ουκρανοί δεν έμειναν εκεί, καθώς και η ίδια, η επίσημη ομάδα, λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Conference League προχώρησε σε μια προκλητικότατη ανάρτηση, καθώς δημοσίευσε φωτογραφία με το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ, το οποίο χαρακτηρίζει ως «ήρωες της Ουκρανίας». 

Σαν να μην φτάνει αυτό στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Αξιολύπητοι προβοκάτορες, πίσω στην Ελλάδα». 

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά το πανό που είχαν οι οπαδοί του Άρη στο ματς των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη και το οποίο έγγραφε «Συντρίψτε τους Ναζί του Αζόφ».

Η Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έθεσε το ζήτημα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για το Conference League.

Με την επιστολή της η ομοσπονδία κάνει λόγο για «μήνυμα μίσους» εναντίον της Ουκρανίας και παρουσιάζει το πανό ως «ρωσική προπαγάνδα».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, είχε κάνει μια δωρεά 1,8 εκατομμυρίων ευρώ πριν από λίγες εβδομάδες στην Ουκρανία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν η ανακοίνωση για τη δωρεά:

«H δοκιμασία του Ουκρανικού λαού δεν έχει τέλος, καθώς οι μήνες περνούν, οι επιθέσεις σε βάρος της χώρας συνεχίζονται και οι ελλείψεις ειδών σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτός της Υγείας, πληθαίνουν.

Με βαθιά ενσυναίσθηση, η «Amani Swiss», σε συνεργασία με την «Coherus Biosciences» και την «Direct Relief» αποφάσισαν να συνδράμουν έμπρακτα και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων και πιο συγκεκριμένα εξειδικευμένα φάρμακα για καρκινοπαθείς σε χημειοθεραπεία και πάσχοντες από οξύ σύνδρομο ακτινοβολίας.

Με την δωρεά αυτή θέλουμε να καταδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον φίλο Ουκρανικό λαό σε στιγμές που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή αύριο Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Porto Palace παρουσία της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Amani Swiss, Ειρήνης Καρυπίδη, του Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Shoutenko Sergii και του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Sabluk Vadim».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.