ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρ.Αμπράμοβιτς: Αλλάζουν όλα τα δεδομένα – Αυτή είναι η ομάδα που τελικά αγοράζει

Η πλευρά του Αμπράμοβιτς θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την Βαλένθια

Ρ.Αμπράμοβιτς: Αλλάζουν όλα τα δεδομένα – Αυτή είναι η ομάδα που τελικά αγοράζει

Τόσο η πλευρά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όσο και οι Τούρκοι διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται μια ανάσα από την Γκεζτέπε. Ωστόσο είναι έτοιμος να αγοράσει τη Βαλένθια.

Την ώρα που η πώληση της Τσέλσι μπαίνει στο τελικό στάδιο, ο Ρώσος κάνει τα πλάνα του για το σύντομο μέλλον, καθώς δεν θέλει να μείνει για πολύ καιρός εκτός του χώρου.

Και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ήδη ετοιμάζει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να κάνει αμέσως επίσημη πρόταση για την αγορά της Βαλένθια, όταν ολοκληρωθεί και επίσημα η πώληση της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το «Plaza Deportiva», ο Αμπράμοβιτς έχει έτοιμη την πρόταση του για την αγορά της Βαλένθια και αναμένεται να τη στείλει στα γραφεία της ισπανικής ομάδας, όταν η Τσέλσι περάσει σε άλλα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Μάιο, όταν και θα ολοκληρωθεί η πώληση της Τσέλσι, η πλευρά του Αμπράμοβιτς θα έχει καταθέσει την επίσημη πρόταση στους Κινέζους της Βαλένθια, ευελπιστώντας να ολοκληρωθεί άμεσα η αγορά του ισπανικού συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.