ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ράκος» ο Μ.Ικάρντι μετά τον χωρισμό με τη Γ.Νάρα – Θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Η Γουάντα Νάρα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου

«Ράκος» ο Μ.Ικάρντι μετά τον χωρισμό με τη Γ.Νάρα – Θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι τον τελευταίο καιρό, με τον Αργεντινό επιθετικό να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει πρόωρα την καριέρα του, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Ο λόγος είναι ο χωρισμός του με τη Γουάντα Νάρα και ο τρόπος που ήρθε, κάτι που του έχει στοιχίσει πολύ και είναι «ράκος».

Ο Αργεντινός πήγε στην πατρίδα του σε μία τελευταία προσπάθεια να τα βρει ξανά με την Γουάντα Νάρα, ωστόσο η ασφάλεια του απαγόρευσε την είσοδο έπειτα από εντολή της.

Μάλιστα, η Γουάντα Νάρα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου των δύο πλευρών κάτι που έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τον Μάουρο Ικάρντι.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Αργεντινής το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού κατά τη διάρκεια εκπομπής του ειπώθηκε πως ο Ικάρντι σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν, αφού κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά που στη συνέχεια διαψεύστηκαν από το ζευγάρι οι ανθρώπους του κύκλου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.