ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Αν η Γη γυρίζει τότε γιατί δεν ζαλιζόμαστε;»

Τι είπε ο Σακίλ Ο' Νιλ

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Αν η Γη γυρίζει τότε γιατί δεν ζαλιζόμαστε;»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίο μίλησε για το σχήμα της Γης. 

Ο διάσημος βετεράνος αστέρας του ΝΒΑ, μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω διαδικτυακής εκπομπής και κάποιους προβληματισμούς του όσον αφορά τον πλανήτη μας. Τα λόγια του Σακίλ Ο’ Νιλ προκάλεσαν σύγχυση τόσο στους συνομιλητές του όσο και στον κόσμο που παρακολούθησε τα όσα υποστήριξε.

Ο διαχυτικός παρουσιαστής (πλέον) ρωτήθηκε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του για το εάν η Γη είναι επίπεδη και έδειξε να τις υποστηρίζει ξανά.

«Είναι μια θεωρία, μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Πέταξα 20 ώρες με το αεροπλάνο σήμερα και το αεροπλάνο πήγαινε ίσια, δεν αναποδογύρισα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης», υποστήριξε ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ και δις MVP».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Λένε πως η Γη γυρίζει. Μένω εδώ και 30 χρόνια σε σπίτι κοντά σε λίμνη και ποτέ δεν είδα τα νερά να περιστρέφονται δεξιά ή αριστερά. Αν γυρίζει τόσο γρήγορα (η Γη), γιατί δεν ζαλιζόμαστε; Μου αρέσει να ακούω θεωρίες, το θέμα δεν είναι να αποδεικνύονται, αν είναι σωστές ή λάθος. Είναι απλά θεωρίες» 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.