ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στον Πόρο ο θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ – Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα (φωτο)

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, φωτογραφήθηκε με φίλους του τένις από το νησί

Στον Πόρο ο θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ – Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα (φωτο)

Στον Πόρο βρέθηκε να κάνει διακοπές και να γευματίζει ο θρύλος του παγκόσμιου τένις Ράφα Ναδάλ.

Μετά το Ιόνιο και τον Ισθμό της Κορίνθου, ο Ράφα Ναδάλ περνά μέρος των διακοπών του με το σκάφος «Beethoven» στο όμορφο και κατάμεστο από κόσμο νησί του Αργοσαρωνικού.

Ο Ναδάλ γευμάτισε σήμερα Κυριακή (13/8), όπως δημοσιεύει το saronicmagazine.gr, σε κεντρικό εστιατόριο της παραλίας του Πόρου και φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, οι οποίοι δεν έκρυβαν την χαρά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Όμιλος σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: «Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας. Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ “ορκισμένους” φίλους και κανέναν “εχθρό”. Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.