ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Βαγγέλης Ρούσσος

Ήταν φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Βαγγέλης Ρούσσος

Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πειραιώς σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούσσος ήταν επί πολλά χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενώ και ο γιος του δουλεύει στο Καραϊσκάκη πάνω από 10 χρόνια.

Ο επί χρόνια φροντιστής στην ομάδα βόλεϊ, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League, επέστρεφε με το μηχανάκι στο σπίτι του από το Καραϊσκάκη, μαζί με τη γυναίκα του, όταν συγκρούστηκε με νταλίκα στην Πειραιώς στο ύψος της Shell.

Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του, ενώ και η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.