ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τουρκία: Ρώσοι και Ουκρανοί ποδοσφαιριστές «πιάστηκαν στα χέρια» σε ξενοδοχείο (βίντεο)

Συνολικά αναφέρθηκαν πληροφορίες για 4 τραυματίες

Τουρκία: Ρώσοι και Ουκρανοί ποδοσφαιριστές «πιάστηκαν στα χέρια» σε ξενοδοχείο (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν την Δευτέρα (14/2) σε ξενοδοχείο στην Αττάλεια της Τουρκίας, όταν Ρώσοι και Ουκρανοί ποδοσφαιριστές «πιάστηκαν στα χέρια».

Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Royal Seginus” επέλεξαν να διαμείνουν τα μέλη της ρωσικής Yaroslavl Shinnik και της ουκρανικής FC Minaj. Το ρεπορτάζ της “Baza Telegram” αναφέφει ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από απαίτηση των μελών της ουκρανικής ομάδας να τραγουδήσει τον Εθνικό ύμνο της χώρας τους ο προπονητής της ομάδας της Ρωσίας.

Ο προπονητής αντέδρασε και ξεκίνησε να πέφτει ξύλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παίκτες της ουκρανικής ομάδας χτύπησαν στο ασανσέρ Ρώσο ποδοσφαιριστή.

Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να σταματήσουν τα επεισόδια ενώ έφτασαν στο ξενοδοχείο και ασθενοφόρα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες.

Ο Ilya Gruznov (Shinnik) είχε κάποια σπασμένα πλευρά και ο Dmitry Samoilov (Shinnik) έσπασε το δάχτυλο του. Συνολικά αναφέρθηκαν πληροφορίες για 4 τραυματίες. Οι δύο ομάδες πήγαν στην Τουρκία για να συμμετάσχουν σε τουρνουά μετά από το περιστατικό άλλαξαν ξενοδοχείο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.