ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βαγιεκάνο: Ατζέντης παίκτη έριξε κουτουλιά στον πρόεδρο της ομάδας!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατόπιν προέβη σε επίσημη καταγγελία εναντίον του δράστη

Βαγιεκάνο: Ατζέντης παίκτη έριξε κουτουλιά στον πρόεδρο της ομάδας!

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε γύρω από τις διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Ράγιο Βαγιεκάνο και των εκπροσώπων του Ισπανού επιθετικού  Ραούλ Ντε Τόμας! Ο Ισπανός επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Εσπανιόλ και βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα σε συζητήσεις με τους Μαδριλένους για την έναρξη της συνεργασίας τους, όμως μετά την «έκρηξη» του ατζέντη του ενάντια του προέδρου της Βαγιεκάνο δεν είναι και τόσο… πιθανή η μετακίνηση του.

Όπως έγινε γνωστό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ραούλ Μάρτιν Πρέσα, δέχθηκε κουτουλιά από τον μάνατζερ το Ισπανού επιθετικού, Ιβάν Γκαρσία, με τον πρώτο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και κατόπιν να προβαίνει σε επίσημη καταγγελία εναντίον του δράστη.

Από την πλευρά του βέβαια ο Γκαρσία υποστηρίζει πως στην πραγματικότητα ο Πρέσα ξεκίνησε τον καυγά, καθώς φαινομενικά του επιτέθηκε λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο τις συζητήσεις για τη μεταγραφή.

Η Βαγιεκάνο φυσικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό μετά την κουτουλιά που δέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου.

«Είναι ξεκάθαρο ψέμα ότι ο Ραούλ Μαρτίν Πρέσα επιτέθηκε στον Ιβάν Γκαρσία. Στην πραγματικότητα ο Ιβάν Γκαρσία επιτέθηκε στον Ραούλ Μαρτίαν Πρέσα με κουτουλιά στο πρόσωπο, αργά το βράδυ της Πέμπτης (8/9). Ο Ραούλ Μάρτιν Πρέσα κάλεσε την Αστυνομία επειδή δέχθηκε επίθεση, κατόπιν μεταφέρθηκε σε ένα ιατρικό κέντρο για να λάβει ιατρική φροντίδα και αμέσως μετά κατέθεσε επίσημη καταγγελία κατά του Ιβάν Γκαρσία στο αστυνομικό τμήμα.

Τα fake news που αναπαράχθηκαν και που διαψεύσαμε είναι μια αδύναμη αμυντική στρατηγική του Ιβάν Γκαρσία για να αποφύγει το νομικό ζήτημα που αντιμετωπίζει» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.