Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Βρετανία: Φίλαθλος διέκοψε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε αγώνα του ΝΒΑ και φώναξε «αφήστε ήσυχη την Γροιλανδία»

Δείτε βίντεο

Βρετανία: Φίλαθλος διέκοψε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε αγώνα του ΝΒΑ και φώναξε «αφήστε ήσυχη την Γροιλανδία»

Ένας φίλαθλος στη Βρετανία, κατά την διάρκεια αγώνα NBA, διέκοψε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ και φώναξε «αφήστε ήσυχη την Γροιλανδία μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για το έδαφος.

Ενώ η ηθοποιός Βανέσα Γουίλιαμς τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ πριν την έναρξη του αγώνα των Μέμφις Γκρίζλις με τους Ορλάντο Μάτζικ στην O2 Arena, ένας φίλαθλος φώναξε «αφήστε ήσυχη τη Γροιλανδία».

Η ιαχή του έγινε αποδεκτή, μάλιστα, με επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό που είχε γεμίσει το γήπεδο στο Λονδίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.