ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χαμός» στην Ισπανία: Ποδοσφαιριστές της εθνικής Περού «πιάστηκαν» στα χέρια με αστυνομικούς

Στο κρατήτηριο οδηγήθηκε ο τερματοφύλακας της εθνικής Περού

«Χαμός» στην Ισπανία: Ποδοσφαιριστές της εθνικής Περού «πιάστηκαν» στα χέρια με αστυνομικούς

Viral έχουν γίνει τα βίντεο έξω από ξενοδοχείο στην Ισπανία που δείχνουν τους παίκτες της εθνικής Περού να έρχονται στα χέρια με αστυνομικούς.

Ενόψει του φιλικού κόντρα στο Μαρόκο που θα διεξαχθεί στο «Wanda Metropolitano» (28/3, 22:30), η αποστολή του Περού εγκαταστάθηκε στη Μαδρίτη και τα αστέρια της ομάδας κατέβηκαν στην είσοδο για να χαιρετίσουν τον κόσμο που περίμενε για σημαίες και φωτογραφίες.

Η κατάσταση, όμως, γρήγορα ξέφυγε και εξελίχθηκε σε θερμόαιμο επεισόδιο με την τοπική αστυνομία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Πέντρο Γκαγιέσε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των αστυνομικών έσπρωξε τον Γιοσιμάρ Γιοτούν νομίζοντας πως ήταν φίλαθλος που ήθελε να πλησιάσει τους παίκτες του Περού. Ο Γιοτούν απάντησε σπρώχνοντας με τη σειρά του τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα.

Οι Γκαγιέσε και Βαλέρα επενέβησαν για να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους και ο πρώτος εξ αυτών προσήχθη από την ισπανική αστυνομία, μένοντας ελεύθερος έπειτα από αρκετές ώρες ανάκρισης, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο δίκτυο «America Deportes» μετά την χθεσινοβραδινή περιπέτεια, ο Γκαγιέσε δήλωσε πως «θέλαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο και άρχισαν να μας δίνουν μπουνιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.