ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία – Εκείνη επιλέγει τι θα ψωνίσω»

«Θα έλεγα ότι η Σακίρα, πιθανότατα είναι η πιο διάσημη επαφή μου» είπε

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία – Εκείνη επιλέγει τι θα ψωνίσω»

Ο Ζεράρ Πικέ σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ιμπάι Λάνος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλάρα Κία και δήλωσε «μαριονέτα» της.

«Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στη Σακίρα, λέγοντας πως ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο στον κόσμο που είχε στο περιβάλλον του. «Θα έλεγα ότι η Σακίρα, πιθανότατα, ήταν η σύντροφός μου και η πιο διάσημη επαφή μου», ανέφερε, βγάζοντας «εκτός» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνέντευξή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του Πικέ με την Κλάρα Κία στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι, ενώ ένας παπαράτσι το ακολουθούσε για να κάνει μερικές ερωτήσεις. Μάλιστα, κάποιος δημοσιογράφος ακούγεται να ρωτά τον Πικέ για τις κρίσεις άγχους που λέγεται ότι έχει η Κλάρα και την οδήγησαν στο νοσοκομείο. «Κρίση άγχους; Ρωτάς για κρίση άγχους; Κάτι τέτοιο είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», είπε γελώντας ο Ζεράρ Πικέ σε δημοσιογράφο του Europa Press.

Στη συνέχεια, διέψευσε ότι η αγαπημένη του είχε τα γενέθλιά της στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες; Αύριο είναι η 7η Φεβρουαρίου, αλλά κάνεις λάθος. Καλά έκανες που ρώτησες», είπε.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η 23χρονη σύντροφός του προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες. Ωστόσο, υπέστη μία μικρή ατυχία, αφού έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα.

Αν και δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά δίπλα στον Ζεράρ Πικέ, εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του για την αδεξιότητα της συντρόφου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.