ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε από την ΕΠΟ την ερμηνεία του κανονισμού που επιτρέπει την παρουσία κόσμου την Κυριακή»

«Ποια ερμηνεία του ίδιου (από το 2020) κανονισμού είναι η ορθή»;

ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε από την ΕΠΟ την ερμηνεία του κανονισμού που επιτρέπει την παρουσία κόσμου την Κυριακή»

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα γίνει τελικά με κόσμο, όπως ανακοινώθηκε στην εκδίκαση της έφεσης των Ερυθρόλευκων για την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους Ασπρόμαυρους να αντιδρούν με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Σε αυτή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: 

«Η πάγια θέση μας είναι πως οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να γίνονται μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα και ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτη η τυχόν διεξαγωγή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής με φιλάθλους.

Ωστόσο επειδή η ελαστική ερμηνεία των κανονισμών και η συγκυριακή εναλλαγή άποψης κατά το δοκούν της κάθε ομάδας, φέρνουν ένα αίσθημα αδικίας και ανισονομίας στο κοινό, με την προοπτική αντικανονικών αντιδράσεων στα γήπεδα να μεγαλώνει, όπως και η πιθανότητα νέων τιμωριών, είναι απαραίτητο να αποσαφηνιστεί από τον Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή, που δεν δύναται άμεσα να συγκληθεί) το εξής:

Ποιά ερμηνεία του ίδιου (από το 2020) κανονισμού είναι η ορθή; Αυτή που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά τώρα από τον Ολυμπιακό, ή η περυσινή -της ίδιας ομάδας- που οδήγησε το κρισιμότατο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους; Τι αλλάζει και ερμηνεύεται διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός σήμερα τόσο από την Λίγκα που έχει ίδια διοίκηση και ίδια νομική υπηρεσία με λίγους μήνες πριν, όσο και από τον Ολυμπιακό με την ίδια διοικητική και νομική σύνθεση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητήσαμε με επιστολή μας στην ΕΠΟ μια άμεση διευκρίνιση που είναι απαραίτητη και θα είναι ο οδηγός του τι θα συμβαίνει στο εξής σε ανάλογες τιμωρίες και πόσο αποτελεσματικές και αποτρεπτικές επεισοδίων θα είναι αυτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.