ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Premier League: Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι με τρομερή ανατροπή

Δεύτερη η Λίβερπουλ, Τσάμπιονς Λιγκ για Τότεναμ

Premier League: Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι με τρομερή ανατροπή

Tρομερό φινάλε για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε τον τίτλο αφού πρώτα επικράτησε με 3-2 της Άστον Βίλα, παρότι βρέθηκε να χάνει 0-2 ως το 75′! Ανατροπή και για την Λίβερπουλ με 3-1 επί της Γουλβς, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει τον τίτλο και έτσι τερμάτισε στην δεύτερη με 92 βαθμούς, 1 λιγότερο από την πρωταθλήτρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια, επιστρέφοντας από την κόλαση κόντρα στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προηγήθηκε με δύο γκολ των Κας και Φελίπε Κουτίνιο, όμως ο Γκιντογάν αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, πέτυχε δύο γκολ και σε συνδυασμό με το γκολ του Ρόδρι, νίκησαν με 3-2. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Ζιντσένκο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή των πολιτών.

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, νικώντας τη Γουλβς με 3-1. Οι “λύκοι” μπήκαν δυνατά και βρήκαν δίχτυα με τον Πέδρο Νέτο στο τρίτο λεπτό. Ο Μανέ απάντησε άμεσα στο 24ο λεπτό και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 84′ και τον Άντριου Ρόμπερτσον στο 89′, τα οποία δεν ήταν αρκετά

Η Τότεναμ είχε εύκολο έργο στο Κάροου Ρόουντ, κόντρα στη Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη (έπαιξε βασικός) και Χρήστου Τζόλη (έμεινε στον πάγκο), καθώς νίκησε με 5-0 και τσέκαρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Η Άρσεναλ έκλεισε με νίκη τη σεζόν κόντρα στην Έβερτον (5-1), αλλά δεν στάθηκε αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο στο Champions League και θα παίξει στο Europa League.

Τη μάχη τους για τη διοργάνωση που θα παίξουν έδιναν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ. Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν από την Κρίσταλ Πάλας (1-0) και τη Μπράιτον (3-1) αντίστοιχα, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι διάβολοι να παίξουν στο Europa League τη νέα χρονιά και τα σφυριά στα προκριματικά του Conference League.

Τέλος στη μάχη της παραμονής, η Λιντς είναι αυτή που πανηγύρισε στο τέλος. Η ομάδα του Τζέσε Μαρς κέρδισε την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, ενώ η Μπέρνλι ηττήθηκε από την αδιάφορη Νιούκαστλ στην έδρα της. Οι “clarets” θα είναι η τρίτη ομάδα που οδηγείται στην Championship, μετά τις Γουότφορντ και Νόριτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.