Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Αυτόν «έκλεψε» από Ολυμπιακό ο Δ.Γιαννακόπουλος

Φέρνει τώρα προπονητή και 3 παίκτες

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Αυτόν «έκλεψε» από Ολυμπιακό ο Δ.Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο θέμα του νέου προπονητή, καθώς υπάρχει σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο 48ωρο να ανακοινώνει ποιος θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του.

Παράλληλα, ακούγεται ότι υπάρχουν κλεισμένες δύο-τρεις μεταγραφές!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες οι Σέρβοι να έχουν μπλέξει για τα καλά το Τριφύλλι με τον Ράντονιτς ωστόσο ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από τη Σερβία δεν αποκλείεται να είναι και… τρικ, έτσι ώστε εάν ο Ράντοβιτς αποφασίσει τελικά να μείνει στη Σερβία, να παρουσιαστεί ως… νίκη του Ερυθρού Αστέρα.

Το εάν θα επιλεχθεί ο συγκεκριμένος ή κάποιος άλλος είναι κάτι που θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Από εκεί και πέρα, αμέσως μετά, δεν θα αργήσουν κι οι πρώτες ανακοινώσεις για παίκτες!

Ήδη άλλωστε έχει συμφωνήσει ο Πάρις Λι για διετές συμβόλαιο, τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει έτοιμες κάποιες ακόμα κινήσεις. Ούτως ή άλλως ο Άρτζι άλλο αυτό το διάστημα έχει σκανάρει με προσοχή την αγορά, για να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός και να μη χάσει άλλο χρόνο (ακούγεται ότι μςτά τον προπονητή μπορεί να ανακοινωθούν δύο-τρεις μεταγραφές), όσο δεν κλείνει το θέμα του προπονητή.

Μια από αυτές είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης!

Ο Έλληνας άσος είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο πως τον ήθελε έντονα και ο Ολυμπιακός! Εξάλλου, πρόκειται για έναν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της τελευταίας διετίας. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τη τελευταία διετία έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για Έλληνες παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν έρθει παιδιά όπως ο Μαντζούκας, ο Χουγκάζ και ο Σαμοντούροβ, ενώ πήρε ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα και ο Αβδάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, δίδυμος αδερφός του Γιώργου, αγωνίστηκε φέτος σε 62 ματς σε Λιθουανία και EuroCup, με μέσο όρο 11.2 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 2 λάθη και αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.