ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Roland Garros – Κυρώσεις κατά Ρωσίας και στους Ρώσους τενίστες: Όποιος μιλήσει υπέρ του Πούτιν θα υποστεί τις συνέπειες

Τί ανέφερε η Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Roland Garros – Κυρώσεις κατά Ρωσίας και στους Ρώσους τενίστες: Όποιος μιλήσει υπέρ του Πούτιν θα υποστεί τις συνέπειες
Αντιθέτως με το τουρνουά Wimbledon οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι τενίστες θα συμμετάσχουν κανονικά στο Roland Garros που θα διεξαχθεί από τις 22/5 έως τις 5/6 στο Παρίσι.

Αυτό ξεκαθάρισε η διευθύντρια του τουρνουά Αμελί Μορεσμό η οποία όμως τόνισε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σε αθλητές που κάνουν δηλώσεις υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Έχουμε σκεφτεί πολύ και έχουμε την πεποίθηση πως καμία απόφαση δεν θα είναι εντελώς δίκαιη. Είμαστε σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους Υπουργούς Αθλητισμού και αποφασίσαμε να μην επιτρέπουμε τη συμμετοχή ομάδων σε αθλητικές διοργανώσεις, αλλά να επιτρέπουμε τη συμμετοχή αθλητών σε ατομικά αθλήματα.

Προφανώς, αν αυτοί οι αθλητές μιλήσουν σε συνεντεύξεις τους υπέρ του Πούτιν, θα υπάρξουν κυρώσεις», ανέφερε σε ραδιοφώνιο της Γαλλίας η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Δεν ξεκαθαρίστηκε τι κυρώσεις θα επιβληθούν αλλά ίσως οι Γάλλοι φτάσουν έως τον αποκλεισμό!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι στο Wimbledon δεν θα μπορούν να παίξουν τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Λευκορώσοι λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.