ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σ.Σουλεϊμάνοφ: Ποινή πέντε αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας κατά της Φραπάρ

Ο Άρης θα ασκήσει έφεση για την απόφαση αυτή της Πειθαρχικής Επιτροπής

Σ.Σουλεϊμάνοφ: Ποινή πέντε αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας κατά της Φραπάρ

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ποινές σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη με 1-0 και κατέκτησε το 20ο Κύπελλο Ελλάδος του.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας τιμώρησε τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ με πέντε αγωνιστικές αφού αποπειράθηκε να κλωτσήσει την Γαλλίδα διαιτητή Στεφανί Φραπάρ, όπως έγραψε εκείνη στο φύλλο αγώνος.

Ακόμη δύο αγωνιστικές επιβλήθηκαν στον Ζαν Ζουλ λόγω της βιαιότητας του μαρκαρίσματός του στον Μπακασέτα ενώ με ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε και ο Γιάννης Κώτσιρας για την αποβολή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Νταρίντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης θα ασκήσει έφεση για την απόφαση αυτή της Πειθαρχικής Επιτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.