Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να πανηγυρίζει γιατί παραπέμπονται 4 υπουργοί του για οικονομικές ατασθαλίες

Σ.Βίντσιτς: Ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ – Η σύλληψη σε πάρτι για ναρκωτικά και κύκλωμα πορνείας

Ο Σλοβένος διαιτητής είχε βρεθεί σε περιπέτεια το 2020

Σ.Βίντσιτς: Ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ – Η σύλληψη σε πάρτι για ναρκωτικά και κύκλωμα πορνείας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Σλάβκο Βίντσιτς, ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το 2020, όταν συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση σε πάρτι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Στην εκδήλωση συνελήφθησαν άτομα που φέρονταν να συνδέονται με κύκλωμα πορνείας, ενώ οι αρχές κατάσχεσαν ναρκωτικά, όπλα και χρήματα.

Ο Σλοβένος διαιτητής ανακρίθηκε ως μάρτυρας και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην υπόθεση.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως βρέθηκε «στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή», υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τα άτομα που συνελήφθησαν και ότι είχε πάει εκεί μετά από πρόσκληση για επαγγελματική συνάντηση.

«Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα που συνελήφθη», είχε αναφέρει, εξηγώντας πως η παρουσία του στο σημείο ήταν μια ατυχής συγκυρία.

Ο Βίντσιτς έχει επίσης διαιτητεύσει αρκετά παιχνίδια στην Ελλάδα. Τη σεζόν 2019/20 σφύριξε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2, ενώ την επόμενη χρονιά ανέλαβε το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που έληξε επίσης 2-2.

Το 2021/22 διηύθυνε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Στη συνέχεια επέστρεψε για αγώνες Κυπέλλου και Super League, έχοντας παρουσία σε σημαντικές αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.