ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Στάζει μέλι» η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο έρωτας της ζωής μου» (φώτο)

Η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ ταξίδεψε το Κατάρ για να είναι δίπλα του στο Μουντιάλ 2022

«Στάζει μέλι» η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο έρωτας της ζωής μου» (φώτο)

Την ώρα που η παρέα του Λιονέλ Μέσι προκρίνονταν στους “8” του Μουντιάλ του 2022 η σύντροφός του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον καλό της.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχοντας στην αγκαλιά της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ έγραψε: «Ο έρωτας της ζωής μου».

Το μοντέλο που πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ ταξίδεψε στο Κατάρ με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του Κριστιάνο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον η Πορτογαλία επιστρέφει στη δράση την Τρίτη (21:00) για να παίξει με την Ελβετία για μια θέση στους “8” του Μουντιάλ του Κατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.