ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στο πλευρό των Παλαιστινίων οι φίλαθλοι της Σέλτικ με σημαίες και «You’ll never walk alone»

Παρά την εντολή της UEFA

Στο πλευρό των Παλαιστινίων οι φίλαθλοι της Σέλτικ με σημαίες και «You’ll never walk alone»

Η UEFA απαγόρευσε στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League να σηκωθούν σημαίες που υποστηρίζουν τη μία ή την άλλη πλευρά στη σύρραξη που μαίνεται εδώ και 20 μέρες στη Μέση Ανατολή όμως οι φίλαθλοι της Σελτικ, όπως φαίνεται, όμως είχαν άλλη άποψη και γέμισαν με παλαιστινιακές σημαίες το Celtic Park στην αναμέτρησή τους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έστειλαν έτσι ένα μήνυμα συμπαράστασης στους Παλαιστινίους με το γήπεδο να τραγουδά το You’ll Never Walk Alone.

Πριν από την έναρξη του αγώνα σχημάτισαν επίσης τη σημαία της Παλαιστίνης στα καθίσματα του γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.