ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Τζόκοβιτς: «Πιθανότατα δεν θα είμαι στα καλύτερα μου – Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι»

«Προσπαθήσω να προκαλέσω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και να διεκδικήσω τους μεγαλύτερους τίτλους»

Ν.Τζόκοβιτς: «Πιθανότατα δεν θα είμαι στα καλύτερα μου – Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στο Monte Carlo Masters έχοντας όμως δώσει μόλις τρία παιχνίδια στους τρεις πρώτους μήνες του 2022 λόγω της απέλασης του από την Αυστραλία.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 του κόσμου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μια ημέρα πριν έπαιξε τένις σ’ αγώνα επίδειξης με τον Σταν Βαβρίνκα, έξω από το καζίνο της πόλης.

«Έχω ακόμα κίνητρο να βρίσκομαι στο tour και να ανταγωνιστώ τους νεότερους παίκτες, να προσπαθήσω να προκαλέσω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και να διεκδικήσω τους μεγαλύτερους τίτλους.

Σίγουρα μου λείπει ο ανταγωνισμός. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Μονακό, που είναι το σπίτι μου εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω. Σίγουρα οι τελευταίοι τέσσερις-πέντε μήνες ήταν δύσκολοι για μένα πνευματικά και συναισθηματικά, αλλά είμαι τώρα εδώ και θα προσπαθήσω να τα αφήσω όλα πίσω μου», θα πει αρχικά ο Σέρβος.

Εν συνεχεία θα μιλήσει για την αγάπη του για το χώμα αλλά και για τον στόχο στο Μόντε Κάρλο: «Το χώμα είναι η επιφάνεια στην οποία μεγάλωσα παίζοντας τένις στη Σερβία και έχω παίξει πάρα πολλά χρόνια μόνο σε αυτή την επιφάνεια.

Μπορεί να μην ήταν η πιο καλή επιφάνεια στην καριέρα μου, αλλά είχα μεγάλη επιτυχία και σε αυτή. Η νίκη μου πέρσι στο Roland Garros είναι ακόμα πολύ φρέσκια ανάμνηση, οπότε θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω αυτή την επιτυχία ως έμπνευση για να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φέτος στο χώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλαβαίνω πως πιθανότατα δεν θα είμαι στα καλύτερά μου από την αρχή της εβδομάδας. Ακόμα τεστάρω τον εαυτό μου και προσπαθώ να χτίσω το παιχνίδι μου, κάτι που προφανώς παίρνει χρόνο και θέλει αγώνες, ώστε να βρω το παιχνίδι μου όταν αυτό χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.