ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζοάο Κανσέλο: «Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

«Το να εύχεσαι τον θάνατο ενός μωρού είναι κάτι πολύ σοβαρό»

Ζοάο Κανσέλο: «Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζοάο Κανσέλο, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ESPN, αποκάλυψε ότι περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας των ανώνυμων απειλών που δέχεται η οικογένειά του μέσω social media.

«Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου», ξεκίνησε τη σπαρακτική του εξομολόγηση, «σίγουρα δεν το λένε κατάμουτρα, γιατί θα υπήρχαν προβλήματα».

Οι απειλές θανάτου δεν αφορούν μόνο την αγέννητη κόρη του, αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του: «Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, τον γιο μου και την αγέννητη κόρη μου. Είναι σαφές ότι ο σημερινός κόσμος είναι σκληρός. Το να εύχεσαι τον θάνατο ενός μωρού είναι κάτι πολύ σοβαρό».

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν διατεθειμένος να δεχτεί κριτική για το παιχνίδι του, αλλά όχι αυτή την προσωπική επίθεση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, μπορεί να μου αρέσει ή όχι, αλλά αν μιλούν άσχημα για την οικογένειά μου… Ας μιλούν άσχημα για μένα ως παίκτη, αλλά όχι ως άνθρωπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.