ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα «κατάφερε» πάλι η ΕΡΤ: Δεν μετέδωσε ζωντανά το άλμα που έδωσε το χρυσό μετάλλιο στον Μ.Τεντόγλου!

Το πρόσθεσε μετά ο Τούρκος σκηνοθέτης

Τα «κατάφερε» πάλι η ΕΡΤ: Δεν μετέδωσε ζωντανά το άλμα που έδωσε το χρυσό μετάλλιο στον Μ.Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Η μετάδοση του τελικού του από την ΕΡΤ, όμως, προκάλεσε εκνευρισμό στους φίλους του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας.

O Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο… βιογραφικό του. Με το άλμα στα 8,30 μ., ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να ανέβει στην κορυφή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης για να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος στην ιστορία της διοργάνωσης με τρία χρυσά στο μήκος.

Να αναφέρουμε ότι η κορυφαία προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου δεν φάνηκε στην… ώρα της από την μετάδοση της ΕΡΤ, αλλά μεταδόθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του μήκους, με τον Τούρκο σκηνοθέτη να την προσθέτει στους πανηγυρισμούς του Έλληνα πρωταθλητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους Έλληνες φίλους του κλασικού αθλητισμού (σ.σ. υπήρξαν και τα ανάλογα σχόλια στα social media), μιας και κάτι ανάλογο έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου (04.03) στον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.