ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τεν Χαγκ: «Ο Κριστιάνο αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή» – Έως και 900.000 ευρώ το πρόστιμο

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Τσέλσι

Τεν Χαγκ: «Ο Κριστιάνο αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή» – Έως και 900.000 ευρώ το πρόστιμο

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το σήριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Τσέλσι και όπως αποκάλυψε ο Τεν Χαγκ τιμωρήθηκε όχι μόνο γιατί έφυγε πιο νωρίς από το παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά γιατί αρνήθηκε να γίνει αλλαγή!

Ο Τεν Χανγκ είπε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνόησε την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες στην αρχή της σεζόν κι έτσι έπρεπε να τιμωρηθεί και για να δοθεί το παράδειγμα και στους υπόλοιπους παίκτες για το τι θα συνέβαινε, αν επεδείκνυαν μία ανάλογη συμπεριφορά.

«Η συζήτηση που είχαμε θα μείνει μεταξύ εμένα και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παραμένει ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως αναγράφεται και στην δήλωση. Αυτό που έγινε με τον Κριστιάνο είναι και για όλους τους άλλους. Έδωσα μία προειδοποίηση για όλους όσους στην αρχή της σεζόν και την επόμενη φορά έπρεπε να υπάρχουν συνέπειες. Αλλιώς όταν ζουν μαζί, όταν παίζουν μαζί, και το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, πρέπει να ικανοποιούν κάποια στάνταρ. Κι εγώ πρέπει να το ελέγξω αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλαβαίνω πως υπάρχουν ερωτήσεις γι’ αυτό, όμως την ίδια στιγμή έχουμε κι ένα εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι να παίξουμε κι έτσι η προσοχή μου είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, η προσοχή του σταφ μου είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, το ίδιο και συγκέντρωση των παικτών. Πρέπει να το κερδίσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι χρειάζεται για να επικεντρωθούμε εκεί και να το κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός ενώ σε ερώτηση για το εάν αρνήθηκε να μπει στο γήπεδο είπε: «Ναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.