Το «ευχαριστώ» του Μανέ σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ

Ο Σαντιό Μανέ έκλεισε το κεφάλαιο Λίβερπουλ

Το «ευχαριστώ» του Μανέ σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ

Η μεταγραφή του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος άφησε το Άνφιλντ και τους «reds» μετά από έξι χρόνια και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μάλιστα όπως επικοινώνησαν οι Βαυαροί, ο πολύπειρος άσος σκέφτηκε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στο Μέρσεϊσαϊντ και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει.

Έστειλε σοκολάτες, ένα πορτρέτο του και χειρόγραφες κάρτες σε 150 υπαλλήλους της Λίβερπουλ από την κυρία που φρόντιζε για την καθαριότητα μέχρι τον φύλακα, ο σπουδαίος επιθετικός δεν ξέχασε κανέναν και ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους πει «ευχαριστώ» για τη συνεργασία τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.