ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022”: Η ελληνική “dream-team” της πυγμαχίας είναι εδώ

Ακόμη μια επιτυχία σε διεθνή διοργάνωση για την ελληνική Πυγμαχία

Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022”: Η ελληνική “dream-team” της πυγμαχίας είναι εδώ

Τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Νέων της Πυγμαχίας στο Διεθνές Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022” στην Πράγα συνεχίζοντας τις σπουδαίες επιτυχίες στο εξωτερικό, που καταγράφει τον τελευταίο χρόνο η Ελληνική Πυγμαχία σε Διεθνείς Διοργανώσεις.

Τρία Χρυσά Μετάλλια, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα, χάρισαν στην Ελλάδα οι Πρωταθλητές μας, που έλαβαν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022″ στην Πράγα, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της νέας Πυγμαχικής «Dream Team» της Ευρώπης.

Στους Τελικούς αγώνες, που έλαβαν χώρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην Πράγα, οι Έλληνες Πρωταθλητές μας παίζοντας συγκλονιστικούς αγώνες τα έδωσαν όλα μέσα στο ρινγκ κάνοντας περήφανο τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ.Αρτούρ Μικαελιάν για τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κωστούρος κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0) τον Τσέχο Rafael Hanciuta και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Χρήστος Καραΐτης κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0) τον Κροάτη Leon Buzik κατακτώντας το 2ο χρυσό μετάλλιο για την χώρα μας όπως και ο Μιχαήλ Τσαμαλίδης μετά τη νίκη του επί του Τσέχου Jindrich Janecka.

Ο Ισίδωρος Κεφαλληνός ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Florin Ionita κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από ένα δυνατό και πολύ αμφιλεγόμενο αγώνα, τον οποίο έδωσαν οι κριτές με 3-2 στα σημεία στον αντίπαλό του.

Τέλος οι Αντώνιος Ρέμος Βελλής και Στέλιος Ρούλλιας κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας συγχαίρει θερμά την Εθνική Ομάδα Νέων καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Αρτούρ Μικαελιάν για τις σπουδαίες διακρίσεις με τον Πρόεδρο της ΕΟΠ κ. Χάρη Μαριόλη να βλέπει ολοένα και περισσότερο τον στόχο του για καθολική υπεροχή της Ελληνικής Πυγμαχίας σε Διεθνές επίπεδο να πραγματοποιείται σε κάθε συμμετοχή των Ελλήνων Αθλητών και Αθλητριών μας.

Τα συγχαρητήριά του για τις κατακτήσεις των νέων μεταλλίων από την Εθνική Ομάδα Νέων έδωσε  ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης:

«Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική Αποστολή. Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος και συνάμα πολύ συγκινημένος τόσο με τις επιδόσεις σας όσο και με τον παρουσία σας εκτός ρινγκ, που ομολογουμένως έχετε κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει.

Είμαι σίγουρος ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στην Ισπανία θα συνεχιστούν οι σπουδαίες εμφανίσεις σας και θα πανηγυρίσουμε νέα μετάλλια με τα «γαλανόλευκα γάντια.

Είμαστε όλοι μια γροθιά, μία δεμένη «οικογένεια» και τίποτα δεν μπορεί να διασπάσει το καταπληκτικό κλίμα που έχουμε στις τάξεις όλης της Ομοσπονδίας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους».

Αναλυτικά, οι Έλληνες αθλητές που έλαβαν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά “Julius Torma memorial 2022” στην Πράγα

Αντώνιος Ρέμος Βέλης 54 κιλά

Παναγιώτης Κωστούρος 63.5 κιλά

Χρήστος Καραΐτης 71 κιλά

Μιχαήλ Τσαμαλίδης 80 κιλά

Ισίδωρος Κεφαλληνός 92 κιλά

Στέλιος Ρούλλιας 92+ κιλά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.