ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στο NFL: Η 2χρονη κόρη του Σακίλ Μπάρετ πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού (φωτό)

Πιστεύεται πως επρόκειτο για ένα καθαρά τυχαίο και τραγικό περιστατικό

Τραγωδία στο NFL: Η 2χρονη κόρη του Σακίλ Μπάρετ πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού (φωτό)

Η δίχρονη κόρη του παίκτη του NFL, Σακίλ Μπάρετ, Αράγια, πέθανε από πνιγμό στην πισίνα του σπιτιού τους.

Η τραγωδία συνέβη το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του παίκτη των Tampa Bay Buccaneers στην Τάμπα της Φλόριντα. Σύμφωνα με την αστυνομία της Τάμπα, η 2χρονη Αράγια πνίγηκε χθες το πρωί στην πισίνα του σπιτιού. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για ένα παιδί που έπεσε στην πισίνα γύρω στις 9:30 π.μ..

Η Αράγια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά παρ’ όλες τις προσπάθειες αναζωογόνησης, κηρύχθηκε νεκρή λίγη ώρα μετά την άφιξή της, ανέφεραν οι Tampa Bay Times. Η αστυνομία επί του παρόντος ερευνά το θάνατο, αλλά πιστεύεται πως επρόκειτο για ένα καθαρά τυχαίο και τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η ομάδα του, οι Buccaneers έβγαλαν ανακοίνωση μετά το θάνατο της 2χρονης. «Η σημερινή τραγική είδηση ραγίζει την καρδιά όλων των μελών της οικογένειας των Buccaneers. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Σακ, την Τζορντάνα και όλη την οικογένεια Barrett κατά τη διάρκεια αυτής της αφάνταστα δύσκολης στιγμής» ανέφερε η ανακοίνωση.

«Αν και καμία λέξη δεν μπορεί να προσφέρει πραγματική παρηγοριά σε μια τέτοια στιγμή, προσφέρουμε την υποστήριξη και την αγάπη μας καθώς αρχίζουν να επεξεργάζονται αυτή την πολύ βαθιά απώλεια της αγαπημένης τους Αράγια» προσθέτει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.