ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

UFC: Εντυπωσιακό νοκ άουτ από τον Μ.Τσάντλερ – Με μια κλωτσιά ξάπλωσε τον Τ.Φέργκιουσον (βίντεο)

Όταν σηκώθηκε ο Τ.Φέργκιουσον κατάλαβε ότι ήταν αργά

UFC: Εντυπωσιακό νοκ άουτ από τον Μ.Τσάντλερ – Με μια κλωτσιά ξάπλωσε τον Τ.Φέργκιουσον (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό νοκ άουτ σημείωσε ο Μάικλ Τσάνλερ στην αναμέτρηση με τον Τόνι Φέργκιουσον, στο UFC 274.

Δύο από τους εντυπωσιακότερους αθλητές στα ελαφρά κιλά τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Footprint Center» του Φοίνιξ της Αριζόνα, με τον Μάικλ Τσάντλερ να βγάζει «Κ.Ο» τον Τόνι Φέργκιουσον στο «UFC 274».

Ο Τσάντλερ έβαλε τον αντίπαλο του νοκ άουτ με μια απίστευτη κλωτσιά στο πρόσωπο -και κοντά στο σαγόνι- αφήνοντας τον να σωριαστεί στο καναβάτσο. Όταν συνήλθε, κατάλαβε ότι ο αγώνας είχε τελειώσει.

https://twitter.com/othellobt/status/1523146029012754432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1523146029012754432%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2FUFC-tou-paramorfose-to-prosopo-me-klotsia-kai-ton-evgale-nok-aout%2F3520084%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.